Komedie/drama film | On The Rocks (AL)

VALKENSWAARD –  De Hofnar draait in de komende weken meer films op doordeweekse dagen! Naast de films die we op de maandag en dinsdag draaien, vertonen we nu ook films op de woensdag, donderdag en vrijdag. Een heerlijk uitje in de wat koudere dagen.

De film ‘On The Rocks’ (AL) is in totaal 4 keer te zien in De Hofnar, op donderdag 29 en vrijdag 30 oktober en op donderdag 5 en vrijdag 6 november. Laura (Rashida Jones) is een jonge moeder die getrouwd is met de succesvolle zakenman Dean (Marlon Wayans) van wie ze vermoedt dat hij vreemdgaat. Op een dag haalt ze opnieuw de banden aan met haar ongewone vader Felix. Met z’n tweeën vertrekken ze op avontuur om Dean in de gaten te houden. Wanneer de twee hun zwerftocht door New York bij nacht beginnen, van uptown party’s naar downtown hotspots, ontdekken ze dat het hart van hun reis hun eigen relatie is.

Bestel jouw kaarten op www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is t/m 11 november gesloten. We zijn wel telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 13.00 -17.00 uur via (040) 2074010 of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl

On the Rocks – Photo-Courtesy-of-Apple