sv Budel MO11-1 is kampioen in de 1e fase!

sv Budel MO11-1 is op zaterdag 10 oktober 2020 onverwachts kampioen geworden in de 1e fase van de competitie. Vanaf het seizoen 2020/2021 heeft de KNVB besloten om de najaars- en voorjaarscompetitie bij de pupillen op te splitsen tot 4 ‘fases’, zodat sneller een competitie op eigen niveau gevonden kan worden. Nadat sv Budel MO11-1 voor de vijfde keer op rij had gewonnen (ditmaal met 0-9 bij ELI in Lieshout), kwam na de wedstrijd het bericht dat concurrent Mierlo Hout MO11-1 hun laatste wedstrijd gelijk had gespeeld bij Bavos MO11-1. Daarmee was sv Budel MO11-1 kampioen, terwijl ze nog één wedstrijd te spelen hadden. Deze wedstrijd is door corona helaas niet meer gespeeld, maar de eerste vijf wedstrijden waren overtuigend genoeg om kampioen te worden. Met 55 doelpunten voor en slechts 3 tegen is sv Budel MO11-1 terecht kampioen geworden in de 2e klasse – 03. Meiden en trainers, proficiat met het kampioenschap!