Harry Hendriks – Alle Tijd

HEEZE – December vorig jaar heeft Harry Hendriks met de band Tip Jar al een huisconcert in ’t Perron gegeven. Nu komt hij terug met zijn soloprogramma ‘Alle tijd’. Het concert is op 1 november om 15 uur in de Rabozaal in ‘t Perron in Heeze. Kaarten kosten 5€.

Na ruim 15 jaar als vaste begeleider van Gerard van Maasakkers langs de Nederlandse theaters te hebben getrokken en enkele tribute-projecten later, presenteert hij in 2019 het Engelstalig album About Time en ook Nederlandstalig werk in de vorm van de EP Alle Tijd. In dit concert komt zowel Engelstalig- als Nederlandstalig werk aan bod, veelal voorzien van persoonlijke verhalen. Hendriks speelt zijn werk in diverse samenstellingen, deze keer als duo met Eric Coenen. Bassist Eric Coenen speelt onder meer met Gé Reinders, Margriet Eshuijs, Ilse De Lange en in de band Blowbeat. Hij werkt daarnaast als docent aan de Rockacademie in Tilburg.  In verband met de coronamaatregelen zijn er slechts een aantal plaatsen beschikbaar en consumpties niet beschikbaar. U kunt een kaartje kopen op www.tperron.nl of aan de bar van ’t Perron aan de Schoolstraat 48 te Heeze. Meer info via  info@tperron.nl tel. 0031 40 2264252.