Slagerij en vers specialist Neeskens

SOERENDONK – Gerard en Stella Neeskens gaan per 1 november 2020 de slagerij van Jan en Marleen van Meijl overnemen. “Als zoon van een slagersfamilie (5e generatie) ben ik opgegroeid in het slagersvak. Als jongste in een gezin van vijf kinderen ging ik naar de slagersvakschool in Helmond. Ik ben een slager in hart en nieren, en heb van 1987 tot 2000 een eigen slagerij gehad in het centrum van Budel waar nu frituur ’t Buulke is gevestigd. Ik heb altijd met veel plezier en passie in het slagersvak gezeten en vind het kei leuk om nu weer als zelfstandige verder te gaan. Het ondernemen zit in mijn bloed, als zelfstandige een slagerij exploiteren is dan ook mijn ding. Ik sta graag klaar voor de consument met een uitgebreid assortiment en een goede service. Mijn vrouw Stella zal eveneens actief zijn in de zaak, voornamelijk achter de schermen. Ook zoon Rob (zesde generatie) zal er regelmatig te zien zijn, en soms dochter Imke.  

“We hebben een ruim aanbod met dagelijks verse maaltijden, vers vlees, kip en wild, vleeswaren, catering, soepen, verse vis, warme en koude buffetten, gourmet en bbq’s compleet verzorgd. Neem contact op voor de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Daarnaast is er dagelijks vers brood en broodjes, wat al vroeg wordt bezorgd. Vlaaien, taarten en gebak is op bestelling verkrijgbaar. Vers vlees leveranciers uit de regio zijn voor ons belangrijk om snel en direct te kunnen schakelen en waarderen deze samenwerkingen en op deze manier steunen we elkaar.”

“Versheid, kwaliteit, service, hygiëne en uitstraling  zijn belangrijke uitgangspunten. Vanaf 2 november gaan we met alle plezier deze slagerij voortzetten samen met onze vaste, herkenbare medewerkers. Hierbij zal de slagerij hetzelfde blijven zoals u gewend bent. Wel gaan we de bezorgservice uitbreiden. Zeker in deze onzekere coronatijd is het belangrijk om de klanten vooruit te helpen. Vandaar dat ze zoals altijd hun bestellingen via telefoon, mail of via de webshop door kunnen geven. Wij kunnen deze dan bezorgen.  Ook stellen wij speciaal voor Sinterklaas en Kerst, in overleg met u, pakketten samen zoals relatiegeschenken of attenties voor uw medewerkers als blijk van waardering. Voor 2021 hebben we al diverse leuke acties voor u in gedachten. Begin 2021 introduceren we een nieuw logo waarbij we verder gaan onder onze eigen naam Slagerij Neeskens. 

In November zijn er speciale openingsacties! Hou HAC Weekblad de komende maanden in de gaten voor meer informatie.

Slagerij Neeskens is gelegen aan de Dorpsstraat 43 in Soerendonk. Kijk voor meer informatie op www.slagerijneeskens.nl