Sinterklaas in Budel

BUDEL – De dagen worden korter, de klok is weer verzet en dan weet je het….Sinterklaas komt weer bijna naar Nederland. Gelukkig heeft Sinterklaas al laten weten dat hij ook dit jaar, ondanks alle Corona-maatregelen, weer naar Nederland komt op zaterdag 14 november. Dit vinden we fijn om te horen!  Want als Sinterklaas naar Nederland komt, dan komt hij natuurlijk ook naar Budel! Helaas zal dat niet gaan zoals we gewend zijn, gezien alle maatregelen rondom het Covid19-virus. Achter de schermen is het Sint Nicolaas Comité Budel druk bezig om toch iets te kunnen organiseren in plaats van een traditionele intocht. Wat dat is, houden we nog even geheim. Voor het laatste nieuws kunt u terecht op onze website sintinbudel.nl of onze Facebook pagina. Wat we zeker willen realiseren, is een verrassing voor alle kinderen in Budel van 0 jaar tot en met groep 8 van de basisschool. Om dit te kunnen doen, kunnen we uw financiële steun goed gebruiken! Dit jaar doen we dit niet door middel van een huis-aan-huis collecte. Deze week ontvangt u bij het HAC-weekblad een envelop. We willen u vragen om uw bijdrage in deze envelop te doen en de gesloten envelop voor 13 november 2020 mee te geven aan uw (klein)kind, familielid, buurtje etc. naar één van de Budelse basisscholen. U kunt de envelop ook inleveren voor 13 november 2020 bij Gemeenschapshuis De Borgh of Intertoys. Wilt u liever niet de deur uit? Overmaken kan natuurlijk ook, via IBAN Rabobank NL57 RABO 0109 5226 99

Alvast bedankt voor uw bijdrage!

Sint Nicolaas Comité Budel