Slagerij Carry van Rooij verhuist naar nieuwe locatie

BUDEL – Carry en Mandy, bekend van slagerij Van Rooij, De Zaak vol Smaak in Budel, zijn er klaar voor! Volgende week vrijdag verhuizen ze hun slagerij namelijk naar een andere locatie. Geen paniek, ze blijven gezellig in Budel. Ze zullen namelijk de deuren van hun gloednieuwe zaak openen aan de Deken van Baarsstraat 11 (waar voorheen de showroom van Slenders witgoed was gevestigd).  

Carry en Mandy hebben de afgelopen maanden niet stil gezeten. Samen met hun team hebben ze keihard gewerkt aan hun nieuwe winkel. En op vrijdag 20 november presenteren ze die vol trots aan hun klanten. Iedereen kan in de ruime, nieuwe winkel terecht voor vleeswaren allerhande en ook het aanbod BBQ specialiteiten, catering, kant-en-klare maaltijden,… blijft. Ze breiden het assortiment zelfs nog verder uit met enkele unieke lokale producten en vers belegde broodjes. Bovendien stunten ze met een leuke openingsactie! Hou zeker ook HAC Weekblad van volgende week in de gaten voor meer informatie. 

Op maandag 16 en dinsdag 17 november is de winkel aan de Nieuwstraat nog geopend (let wel: de winkel sluit 17 november al om 13.00 uur), op woensdag 18 en donderdag 19 november worden de laatste puntjes op de i gezet in de nieuwe locatie om dan op vrijdag 20 november feestelijk te openen aan de Deken van Baarsstraat 11 in Budel. Carry, Mandy en hun team ontvangen u graag in hun nieuwe winkel! 

Raw sirloin beef steak in plastic tray with salt and pepper and vintage meat hatchets and hammer on rusty background.Red pepper, tomatoes and garlic.