Alternatieve intocht in Budel-Schoot

BUDEL-SCHOOT – De stichting Sint in Schoot kijkt terug op een geslaagd onthaal van Sinterklaas. Door alle coronamaatregelen was het dit jaar een beetje pionieren, maar dankzij de steun van sponsoren en vrijwilligers verliep ook deze speciale editie vrijwel probleemloos.

Tot grote verrassing van velen kwam Sinterklaas zondag aan op het vliegveld in buurdorp Budel. Een paar vaste volgers van de intocht in Budel-Schoot hadden dit echter in de smiezen gekregen, net als een verslaggever van het Sint in Schoot-journaal. Tientallen kinderen konden daardoor vanuit de eigen huiskamer online getuige zijn van de alternatieve intocht. Na de lunch spraken Sint en Piet de kinderen persoonlijk toe. Ook stuurde Sinterklaas Pieten naar de kinderen met een cadeautje en iets lekkers. 

Het activiteitenprogramma van Sint in Schoot is nog niet afgelopen. Tot 5 december kan er met het hele gezin worden deelgenomen aan een sinterklaasspeurtocht in Budel-Schoot. Dit kan door punten te verzamelen met het spotten van Sinterklaas en zijn Pieten in Budel-Schoot. Deelnemers moeten zich eerst aanmelden via de website sint-in-schoot.nl. Door vervolgens de qr-codes op de stickers te scannen kunnen er punten worden verdiend. De winnaars worden op 6 december bekend gemaakt. Meer info: sint-in-schoot.nl