Ingezonden brief: afsluiting grenswegen 

Beste mensen, automobilisten van Hamont-Achel en omstreken (Budel, Valkenswaard, Borkel en Schaft etc.) Ik hoor of zie niets meer over de belachelijke afsluitingen voor auto’s aan de grensovergangen afsluitingen. Wat denkt u van de luchtvervuiling, fijnstof, CO2 enzovoort dat zich nu ophoogt in de stedelijke straten?  Zij leiden u zelfs om de tuin met die mooie grote gele omleidingsborden en wegwerkzaamheden. Hou ook de eerste grensafsluitingen in gedachten! Door niet te reageren doen we allemaal mee aan de blijvende afsluitingen. Het bestuur van Hamont-Achel zal straks zeggen: “Zie je nu wel! Iedereen is tevreden want we horen of zien geen klachten meer!” Mensen laat u horen of zien! Maak uw ongenoegen bekend bij het stadsbestuur van Hamont-Achel. We voelen ons ‘be PRO gen’! 

Ingestuurd door Frank Vandeberg