Sinterklaas komt ook naar Hamont 

HAMONT – Sinterklaas maakt op zondag 22 november zijn intrede in Hamont. Helaas kunnen jullie hem om de bekende redenen niet in levende lijve begroeten. Maar de Sint wil dit moment niet zomaar voorbij laten gaan. En daarom kan iedereen die dag vanaf 13.30 uur afstemmen op de Facebookpagina ‘Sinterklaascomité Hamont’.

Daar zal de Sint samen met enkele van zijn pieten de kinderen toespreken. Vanaf maandag 16 november staat er in de bibliotheek van Hamont een officiële knutselpostbus waar de kinderen tekeningen en knutselwerkjes in kunnen deponeren. Vergeet niet om je naam en geboortedatum op het kunstwerk te vermelden. Wie weet pikt hij er enkele exemplaren uit om aan iedereen te tonen. Wie de Sint graag iets wil vertellen (een gek of spannend verhaaltje, iets speciaal wat je heel graag zou willen hebben, een mopje,…) of hem een originele vraag wil stellen, mag dat op mail zetten en sturen naar [email protected] Misschien pikt de heilige man er jouw bericht wel uit tijdens de uitzending. Of wil je met je klas, samen met de juf of meester, een dansje doen, een liedje zingen of iets anders creatiefs? Maak er een filmpje van en zet het op mail. Let wel dat de kwaliteit van het filmpje goed is. En Sinterklaas staat ook open voor leuke anekdotes van de grote mensen. Wil jij de Sint wijzen op iets opmerkelijks of een raar trekje van een collega of vriend, dan is dit het moment. Of misschien wil je iemand bedanken in deze rare tijden. Laat het ons weten. Afhankelijk van de respons houden we de mogelijkheid open om later nog extra live sessies te houden. Volg onze Facebookpagina ‘Sinterklaascomité Hamont’ voor meer info.

Een intocht als andere jaren zit er dit jaar niet in