Weer films kijken in De Hofnar!

VALKENSWAARD – De Hofnar is weer open! Er staat dan ook al een mooi filmprogramma klaar tot en met eind december. Theatervoorstellingen vinden de komende twee maanden niet plaats.

Het theater ontvangt iedereen weer graag bij een van de films. Vanaf 30 november is de dramafilm Hope op het filmdoek te zien. Hope is een eerlijk en gevoelig drama van Maria Sødahl, gebaseerd op haar eigen ervaringen. Na de Europese première op het Filmfestival van Berlijn, won Hope daar het Europa Cinemas Label.

Over Hope (AL)
Dit verhaal gaat over Anja (Andrea Bræin Hovig), die na een succesvolle internationale tour met haar dansgezelschap terug naar huis keert om Kerst te vieren.  Maar vlak voor Kerst krijgen Anja en Tomas (Stellan Skarsgård) slecht nieuws: Anja heeft een hersentumor en niet lang meer te leven. Ze proberen een manier te vinden om het nieuws te delen. 

Zien we jou bij een film?
Bekijk het hele filmaanbod op www.hofnar.nl. Binnenkort komen er ook weer nieuwe films online te staan! Houd onze website in de gaten! 

Heb je vragen?
Het bestellen van filmkaarten kan alleen online via www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is gesloten. Voor vragen kun je een kijkje nemen www.hofnar.nl/veelgestelde-vragen, contact opnemen via 0031 40-2074010 (ma t/m vr tussen 13.00 – 17.00 uur) of een mail sturen naar [email protected]