Kerstbomenverkoop CV de Roesdonkers, ook online!

SOERENDONK – Je kerstboom Corona-proof in huis? Dit jaar ook online te koop en aan huis bezorgd door CV de Roesdonkers. Ga naar de website (www.cvderoesdonkers.nl) van CV de Roesdonkers voor alle informatie over de kerstbomenverkoop en klik daar op de link om naar de bestelpagina te gaan. 

Dit jaar moeten de Roesdonkers het helaas anders doen dan voorgaande jaren. Daarom willen ze naar jullie komen. Je kunt op de website van de Roesdonkers een kerstboom (en eventueel een pot) bestellen en deze komen we dan bij je thuis bezorgen. Dit is gratis in de gemeente Cranendonck. Mocht het daarbuiten zijn, dan nemen we van tevoren contact met je op over eventuele bezorgkosten.

De vrijwilligers beginnen dit jaar al op tijd met de verkoop. Namelijk vanaf 21 november gaan ze al bezorgen. Elke zaterdagmiddag tot en met 12 december kun je een boom laten bezorgen. Je kunt een kerstboom bestellen tot de vrijdagavond ervoor, uiterlijk om 18.00 uur. Dit zijn de data dat de Roesdonkers gaan langskomen in 2020: zaterdag 21 november, zaterdag 28 november, zaterdag 5 december, zondag 6 december 2020, zaterdag 12 december 2020.

Op zaterdag 5 december van 9.00-15.00 uur en zondag 6 december van 10.00-13.00 uur zullen vrijwilligers van de carnavalsvereniging ook nog geheel volgens de regels kerstbomen verkopen bij de oude Boerenbond aan de Dorpsstraat in Soerendonk.

De opbrengst van de kerstbomenverkoop komt geheel ten goede aan de carnaval in Roesdonk. 

Zoals al eerder met onze zusterverenigingen in Cranendonck, Leende en Sterksel besproken, komt er ook in Roesdonk geen nieuw prinsenpaar en jeugdprinsenpaar. Je kunt met de maatregelen van dit moment geen volwaardig carnavalsfeest organiseren, hoe graag men dat ook wil. De Roesdonkers gaan echter niet bij de pakken neerzitten en er het beste van maken. Nu diverse activiteiten niet plaats kunnen vinden is besloten de tijd anders in te zetten. Denken in oplossingen en niet in problemen! Wat gaat er dan wel gebeuren? Als eerste gaan ze, zoals we elk jaar doen in Zurrik, een mooie krant maken. Een terugblik over het afgelopen jaar, wat historie en uiteraard uitleg over de activiteiten die wel plaats gaan vinden. Andere ideeën en vrijwilligers om mee te helpen zijn uiteraard altijd welkom. Hiervoor kun je contact opnemen via het secretariaat (e-mail [email protected]).

Voor actuele informatie check regelmatig de website en social media. 

Carnaval in Roesdonk, dá maken we samen! Ook tijdens Corona!

Bearded man carrying freshly cut down christmas tree in forest. Young lumberjack hipster bears fir tree on his shoulder in the woods. Irresponsible behavior towards nature, save forest, keep green concept.