Kindermusical ‘Achtste-groepers huilen niet’…wie doet er mee?

BUDEL – Nu de coronamaatregelen sinds 13 oktober zijn aangescherpt zijn de repetities voor de musical ‘Achtste-groepers huilen niet’ uit Budel weer uitgesteld…Hun geduld wordt sterk op de proef gesteld maar ze houden vol!  

Maar dit betekent ook dat alle kinderen die van zingen, dansen en acteren houden alsnog kunnen meedoen met de nieuwe show! Het bekende verhaal van Akkie, het meisje dat zo van voetballen houdt, komt nu in een musical vorm naar Weert! Akkie is een tiener net als ieder ander maar dan wordt zo ziek…erg ziek. Haar klasgenoten bedanken een plan om de voetbal wedstrijd alsnog door te laten gaan….een ontroerend verhaal voor groot en klein. En nu kun je dus meedoen met deze musical! De repetities starten vanaf 25 november maar je kunt je nu al aanmelden voor een proefles! Ook Minoes de musical hebben we onlangs gespeeld….zonder publiek helaas… Op de foto zie je een scene uit onze musical over deze bekende kat! Vanaf 7 jaar kun je al meedoen bij Sportivo. Zingen, dansen en acteren staan wekelijks op het rooster dus hou je hiervan? Dan is dit wat voor jou! Elke woensdag van 13.15  tot 14.15 uur. Wil je mee proberen? Geef je dan snel op en wie weet heb je zo een leuke rol te pakken! Wil je meer weten? Bel 0031 6 51034019 of mail naar [email protected]