‘Allemaal op de fiets online-quiz’

ST. HUIBRECHTS-LILLE – In dit bijzondere fietsjaar met twee onderbrekingen en de vroegtijdige stopzetting van het 45e fietsseizoen kon er door de huidige coronamaatregelen dit jaar helaas geen clubfeest doorgaan voor de leden van WTC ‘Allemaal op de fiets’.  Aangezien er in deze coronatijd veel online gedaan wordt, zoals aan skypen, vergaderen, een foto of berichtje posten is één van de leden ook niet bij de pakken blijven zitten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eric Swinnen heeft voor een heuse online ‘Allemaal op de fiets-quiz’ gezorgd voor de WTC leden. Op zaterdag 21 november, de dag dat normaal het clubfeest door zou gaan, zorgde Eric voor een primeur. De eerste online ‘Allemaal op de fiets-quiz’. Met afwisselend vragen over het voorbije wielerjaar en vragen over de fietsclub. Zo werd toch nog voor een clubfeest-gevoel gezorgd. Men kreeg in de vooravond een link doorgestuurd die men vanaf 19 uur kon openen en dan kon je aan de quiz beginnen. Bij gelijke correcte antwoorden telde de snelste inzender. Er was hiervoor een leuke prijs voorzien. Bij de winnaar wordt een lekkere verrassing bezorgd. Op de foto is te zien dat men het quiz’en serieus nam.