Nieuw en uniek in Budel, Baby Spa!

BUDEL – Maandag 23 november opende Mira van Tongerloo de eerste ‘Baby Spa’ in de omgeving. Vanuit haar beroep als kraamverzorgster heeft Mira zich de afgelopen tijd verdiept in ontspanningstechnieken voor baby’s, waarbij zij al gauw uitkwam bij een baby spa in combinatie met de van oorsprong uit India afkomstige Shantala babymassage.

De afgelopen tijd is ze druk bezig geweest om een fijne knusse ruimte bij haar aan huis in te richten, waarbij zowel ouders als baby’s kunnen genieten en ontspannen.

Via de laatste deur aan de oprit ga je de gezellige spa binnen, waar je meteen een grote commode en twee baby jacuzzi’s ziet. Het grote genieten kan beginnen, want zodra je baby is uitgekleed en een zwemluier aan heeft,  wordt er een speciale zwemband om de nek gedaan waardoor je baby in alle veiligheid kan ‘floaten’. 

Het heerlijk warme water van ongeveer 38°C wordt gezuiverd via Ozon en is vrij van chloor en andere elementen.

Langzaam zie je je baby ontspannen en dan kunnen de bubbels aan en zelfs de hydrojet, dit natuurlijk geleidelijk en gecontroleerd, waarbij het welzijn van je baby constant in de gaten wordt gehouden.

Voor de ouders is er tijd en gelegenheid om te genieten van een kopje koffie of thee terwijl de baby heerlijk zelfstandig tot wel 25 minuten kan genieten.

Daarna is er de mogelijkheid om je baby volgens de Shantala-methode te laten ontspannen onder leiding van Mira, die het de ouders voordoet op een babypop naast hun baby. Met deze massagetechnieken leer je communiceren met je baby via lichaamstaal en de ontspanning en het genot dat je ervaart bij je baby zal voor zeer veel ouders een welkom rustpunt zijn in het vaak hectische leven.

Wat je bij Mira leert, kun je daarna ook thuis toepassen want deze massagetechniek is behalve ontspannend ook heel goed voor de bloedsomloop, de ontwikkeling van de spieren en de longen.

Kijk vooral eens op de website www.babyspabudel.nl voor meer informatie en voor de tarieven van verschillende arrangementen, want behalve voor jezelf als ouder is dit ook heel leuk om samen met een vriendin en haar baby te doen of het perfecte kraamcadeau.

Via de site kan je namelijk ook cadeaubonnen bestellen.

Baby Spa Budel,
Broekkant 57, 6021 CS Budel
0031-6-30 560 984
Openingstijden:
Maandag/m vrijdag 10.00 – 16.00
Dinsdag- en donderdagavond 18.00 – 21.00
Zaterdag 10.00 – 14.00.

Op de foto’s zie je baby Iris van 6 maanden die de eer had om als eerste de faciliteiten te testen en ze vond het zalig