Plus Dennis van Moorsel vernieuwt winkel 

BUDEL-SCHOOT – Wie boodschappen gaat doen bij Plus Dennis van Moorsel in Budel-Schoot kan vanaf nu genieten van nog meer comfort tijdens het shoppen. De laatste weken onderging de winkel een ‘mini verbouwing’. Niet enkel werd het assortiment uitgebreid, er werden ook nieuwe, moderne zelfscanners voorzien. 

Het is onmiddellijk te zien wanneer je de ruime parking van de supermarkt oprijdt. De gevel kreeg een volledig nieuwe bestickering en er werden nieuwe spandoeken opgehangen. Bij binnenkomst kan je gebruik maken van nieuwe, moderne zelfscanners en de koopwaren in de winkelschappen zijn vanaf nu voorzien van handige elektronische labels, zodat je meteen de juiste prijzen van de producten te zien krijgt. En ook het personeel van Plus Dennis van Moorsel werd niet vergeten en werden in een gloednieuwe outfit gestoken. Het assortiment is nog meer uitgebreid want vanaf nu kan iedereen er terecht voor verse pizza’s, een uitgebreid aanbod tapas, een ruime keuze aan Verstegen kruiden (van wel één meter lang) en heerlijke ijstaarten van Bakkerij Broekmans. 

Kom dus zeker eens langs bij Plus Dennis van Moorsel, aan de Parallelweg 1b in Budel-Schoot. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag van 8.00 uur tot 21.00 uur en op zondag van 8.00 uur tot 18.00 uur. Liever online je boodschappen bestellen? Dat kan ook nog steeds via plus.nl!