“Humoristische rondleidingen bij Kasteel Cranendonck erg succesvol”

REGIO – Bovenstaande had eigenlijk de kop moeten zijn als Corona geen roet in het eten had gegooid. Rond kasteel Cranendonck zou eind september gestart worden met rondleidingen die behalve informatie een flinke dosis humor bevatten. Het succes van deze rondleidingen is vrijwel zeker. De onzekere factor is ditmaal wanneer deze rondleidingen van start zullen gaan nu de corona-maatregelen ervoor zorgen dat het een en ander telkens uitgesteld wordt.

Zodra Corona niet meer domineert en de maatregelen dusdanig versoepeld worden dat er voor groepen tot 15-20 mensen weer mogelijkheden zijn, zullen de rondleidingen in de buurt van Kasteel Cranendonck te Soerendonk eindelijk van start gaan. De rondleidingen die de naam “Tot Slot Cranendonck” hebben zijn er in enkele varianten. Zo zijn er mogelijkheden (eventueel gecombineerd met hilarische workshops en/of humoristische kennisquizzen) voor senioren, schoolklassen, bedrijfsfeesten, bruiloften, uitstapjes, vrijgezellenfeesten, verenigingen en wat je zelf allemaal al lang had bedacht, maar waarvan je niet wist waar je ermee naartoe moest. De tijdsduur van de diverse bezigheden varieert van 1,5 tot 5 uur.

Los hiervan is er een maandelijkse zgn. “open rondleiding”. Deze rondleidingen gaan door, ongeacht het aantal deelnemers. Het maximum aantal hiervoor is 20 personen. Hiervoor dien je je op voorhand aan te melden. Tijdens deze prettige, leuke rondleidingen krijg je volop informatie, maar die moet je wel met een flinke korrel zout nemen. De rondleidingen en andere mogelijkheden binnen “Geschiedenis Vermaakt” zijn allemaal 6-Dimensionaal.

Zie, Hoor, Voel, Ruik, Proef en Ervaar onze geschiedenis met een knipoog.

“Tot Slot Cranendonck” is een van de eerste onderdelen van “Geschiedenis vermaakt”, een initiatief om in de regio van De Groote Heide op een ludieke wijze aandacht te besteden aan geschiedenis en cultuur. Dat dit op vele manieren kan zal spoedig duidelijk worden op de website: www.geschiedenisvermaakt.nl 

Hou dus www.geschiedenisvermaakt.nl in de gaten en wees erbij als Corona geschiedenis is.