Winnaar online quiz Allemaal op de Fiets 

PELT – Door de coronamaatregelen kon het jaarlijkse  Allemaal op de fiets-clubfeest niet doorgaan. Om de leden toch een ietwat clubfeest gevoel te geven had clublid Eric Swinnen een heuse online ‘Allemaal op de fiets-quiz’ georganiseerd. Op zaterdag 21 november kregen de leden een link doorgestuurd die ze vanaf 19 uur konden openen om aan de quiz te beginnen. Het waren vragen over de club afgewisseld met vragen over het afgelopen wielerjaar. Na 25 vragen kon je afsluiten en werd je tijd genoteerd. Degene met het meeste aantal juiste antwoorden was de winnaar. Bij een gelijk aantal juiste antwoorden was de snelste tijd bepalend. Met ruim drie kwart van de leden die deelnamen was de bedenker Eric zeker geslaagd in het opzet. Er was een ex aequo maar Jean Leynen was de snelste en daardoor de winnaar van de 1ste online wtc Allemaal op de fiets-quiz! Hij kreeg geheel coronaproof een lekkere verrassing aangeboden nl. twee pizza’s van eigen bodem. Ook de lezers van Internetgazet Pelt konden op zondag 22 november hun kans wagen. Ze kregen een aangepaste versie voorgeschoteld.  Ook voor hen wielervragen afgewisseld met enkele algemene ‘Allemaal op de fiets’ vragen. Uit de vele inzendingen kwam Jasper Cuyvers als winnaar uit de bus. Hij kreeg een wasbeurt bij Carwash club te Pelt toegestuurd. We wensen de winnaars maar ook de organisator Eric en deelnemers te bedanken voor hun interesse en medewerking. Ingestuurd door het bestuur wtc Allemaal op de fiets St-H-Lille