Compliment, groet, droom of troostboom

BUDEL-DORPLEIN – 2020, een onwerkelijk jaar. Bij elkaar komen kan moeilijk zijn in deze tijd. Sommigen verloren dierbaren. Dan willen we toch, zeker in deze tijd, elkaar troost en steun bieden. Een hart onder de riem steken, elkaar opbeuren of gewoon wat lieve woorden tegen elkaar zeggen. Dat willen wij, de WMO-Commissie van het Dorpsplatform Dorplein Uniek samen met de Sociaal makelaar, doen door middel van een hele speciale boom. 

Daarin kan je een groet, compliment, je persoonlijke wens of droom, een steunbetuiging of mooie en lieve woorden achterlaten. Deze boom zetten we neer bij de brievenbus (op het plein) aan de Pr. Irenestraat.  Wat we leuk zouden vinden is dat jullie in de buisjes leuke tekeningen achterlaten of opbeurende tekstjes naar elkaar toe gaan schrijven. Misschien iets waar je blij van wordt of wat maakt jou nu zo trots dat je in Dorplein woont? Wat mis je nog? 

We hopen dat alle inwoners, klein en groot, de nu nog lege boom vullen met (waterbestendige) kaartjes of plastic kerstballen met een warme groet. Vanuit de samenhorigheid tuigen we dit jaar dus samen de kerstboom op. Voor het dorp, op veilige afstand in de buitenlucht. Op afstand toch een beetje bij elkaar.

De leukste, mooiste, vrolijkste tekeningen en berichtjes zullen we verzamelen en plaatsen op de site van Dorplein Uniek en in de dorpskrant Ons Dorplein.

Verder zijn we blij om te vermelden dat bijna alle scholen in Cranendonck tekeningen hebben gemaakt voor de ouderen in de gemeente, zo ook de schoolkinderen van de St. Andreasschool. Veel kaarten zijn al bezorgd in Dorplein en enkele van deze tekeningen zullen we in de boom hangen. Wie volgt? Zodat de hele boom straks mooi vol en rijkgevuld is met mooie plaatjes, hartverwarmende woorden en vrolijk versierde kerstballen.

Heb je voor in de toekomst dromen of ideeën voor Dorplein? Laat het ons dan weten via:

Wmo Commissie : Gerdie van Deurzen [email protected]  tel. 0031 495-630393 Sociaal makelaar Mariette [email protected] tel:0031 6 82662179

Wij wensen iedereen, ondanks deze bijzondere feestdagen, een gezond, gezellig en gelukkig nieuwjaar toe.