Nieuw: Cranendonck & Hamont in beweging

BUDEL – Ondanks dat er nauwelijks besmettingen voorkomen in sportscholen moest Sportivo  per 15 december voor de twee keer de sportschool sluiten. Maar eigenaar Albert Roosenboom bleef niet bij de pakken neerzitten. “ Om de klanten toch van dienst te kunnen zijn hebben we meteen besloten om materialen uit te lenen aan onze leden. Denk aan stangen met gewichten, dumbells en spinningfietsen. Het uitlenen is zo’n groot succes gebleken zodat we alleen nog maar een aantal spinningfietsen te leen hebben.”

Albert vertelt verder: “Omdat buiten sporten nog wel beperkt mogelijk is, zijn we ook gestart met duo trainingen  voor onze leden in de buitenlucht natuurlijk volgens de geldende Coronamaatregelen.  Daarnaast zijn we meteen online lessen gaan aanbieden. Het mooie is dat je vanuit thuis live aan groepslessen kan deelnemen. Deze manier van bewegen is door onze leden zeer enthousiast en prettig ontvangen. En nu heel veel sporten niet doorgaan en er doorgaans minder bewogen wordt zijn we op het idee gekomen om iedereen uit Cranendonck en Hamont deze service aan te bieden. Zeker omdat het vooral nu heel belangrijk is om je weerstand te verhogen. Omdat het ook onze missie is om zoveel mogelijk mensen te laten bewegen willen we iedereen gratis gebruik laten maken van onze online lessen.”

In Nederland komt al jaren het programma ‘Nederland in beweging’ op televisie. Hieraan doen duizenden mensen  mee die wekelijks trouw hun oefeningen voor de buis doen. Het televisie programma is overigens al jaren een groot succes. “Hieruit is het idee ontstaan om een eigen versie te ontwikkelen, speciaal voor alle inwoners van Cranendonck & Hamont. Het programma Cranendonck & Hamont in beweging  is elke werkdag in de ochtend te volgen,” aldus Albert.

“Behalve het programma Cranendonck & Hamont in beweging kan iedereen ook gratis deelnemen aan alle andere online live lessen. Deze service zullen we aanbieden tot we weer normaal geopend zijn. Om gebruik te maken van onze online-lessen ga je naar sportivo.nu  klik dan op gratis online live workouts en daarna druk je op play. Het lesrooster kan je vinden onder het streambeeld.”

Voor leden die informatie wensen over de abonnementen kunnen deze vinden op de homepagina van de website onder het nieuws. Voor meer informatie surf naar www.sportivo.nu of bel naar 0031 495 494 141. Het team van Sportivo wenst iedereen alvast een gezond en sportief 2021 toe.