Autoschade Aarts biedt een compleet pakket voor uw voertuig

BUDEL – Wanneer uw voertuig schade heeft opgelopen, bent u bij Autoschade Aarts aan het juiste adres. Bij Aarts zijn voertuigen van alle merken welkom. Of het nu gaat over een groot of een klein schadegeval, het team van Aarts helpt u graag. 

De ruime werkplaats is uitgerust om zowel auto’s en bedrijfswagens als campers en trikes onder handen te nemen. Een tweede aspect van dit bedrijf richt zich volledig op industrieel spuitwerk, kunststoflassen en polyesterreparaties. Heel wat bedrijven maar ook particulieren rekenen al op de expertise van het team van Aarts voor het spuitwerk van bijvoorbeeld verwarmingsradiatoren, bumpers, kunststof profielen en diverse auto-onderdelen. En om de klanten nog beter van dienst te zijn, wordt er momenteel gewerkt aan een uitbreiding van de werkplaats voor het industrieel spuitwerk.

Zaakvoerder Frans Aarts heeft al jarenlang ervaring in de wereld van schadeherstel en spuitwerk. Net als zijn zoon Bart en vaste medewerker Johan. Wat in 1987 begon als een klein bedrijf aan huis, is nu al sinds jaar en dag een gevestigde waarde in Budel en omstreken. “Onze werkplaats is op alles voorzien,” vertelt hij. “Want behalve schadeherstel is iedereen hier welkom voor het onderhoud van de auto of camper. In onze werkplaats maken we gebruik van moderne technieken om zo alle voertuigen een optimale service te bieden. En ook het APK klaarmaken en keuren kan perfect via ons verlopen.”

“En dat is nog lang niet alles, want om de service helemaal compleet te maken, kan uw beschadigde wagen gratis door ons opgehaald en teruggebracht worden. Als extra bonus wordt uw auto ook nog eens netjes gepoetst afgeleverd. En wie problemen heeft om het papierwerk in orde te maken kan eveneens op ons rekenen. Wij verzorgen al het papierwerk, van A tot Z. Denk aan de verzekeringspapieren, schadeformulieren,… kortom de volledige administratie kan door ons in orde gemaakt worden.”

Momenteel wordt er hard gewerkt door het team van Autoschade Aarts om zo de diensten op het gebied van spuitwerk nog meer uit te breiden. “In een aparte werkplaats verzorgen we professioneel  spuitwerk voor zowel bedrijven als particulieren,” legt de zaakvoerder uit. “En ook het lassen van kunststof en reparaties van onderdelen uit polyester kunnen door ons uitgevoerd worden. Het grote voordeel van deze technieken is dat je bepaalde onderdelen zoals bumpers en schermen  niet meteen hoeft te vervangen, wat natuurlijk heel wat kosten bespaard. Krassen, scheuren en gaten kunnen onzichtbaar hersteld worden. Het spuiten of het lassen van onderdelen uit kunststof zijn zeer doeltreffende en voordelige manieren om uw onderdelen een langer leven te geven. Voor lakbeschadigingen maken we gebruik van spotrepair, een handige manier om kleine beschadigingen aan de lak weg te werken.”

Een andere specialiteit van Autoschade Aarts zijn trikes. Zowel voor de aankoop, het onderhoud, het herstellen en APK keuring van trikes kan u bij Trike Service Budel terecht. Aarts is tevens subdealer van Boom-trikes, een merk dat een erg hoge kwaliteit garandeert. Uw trike kan eveneens opgehaald worden en teruggebracht, indien dit gewenst is. Kijk zeker eens op www.trikeservicebudel.nl voor alle mogelijkheden en meer info.

Autoschade Aarts is gelegen aan de Fabrieksstraat 106C in Budel en is iedere werkdag geopend van 7.45 uur tot 17.30 uur, en zaterdag van 8 uur tot 13 uur. Daarnaast zijn ze altijd telefonisch te bereiken via 0031 495 49 58 93. Kijk ook zeker eens op www.autoschadeaarts.nl