Geen IVN-Snertwandeling

CRANENDONCK – Voor het eerst sinds de oprichting van het IVN in Cranendonck, nu alweer zo’n 30 jaar geleden ongeveer, kan de wandelwerkgroep geen snertwandeling in januari aanbieden. De reden daarvoor is intussen maar al te bekend, er mag niks met groepen plaatsvinden om besmettingen met het enge coronavirus te voorkomen. Ook ‘Speuren in het donker’ in februari is niet mogelijk.Het is helemaal een stil jaar geweest voor het IVN. Geen wandelingen voor buurtverenigingen, families, vriendengroepen, reünies, personeelsdagen of andere groepen. Geen wandelingen van de schoolgidsen, geen boomplantdag, herfstwandeling, vlindermiddag, bloemenwandelingen of slootjesdag. Wel positief is dat heel veel mensen intussen de bossen en natuurgebieden hebben ontdekt. Daar kun je tenminste redelijk veilig en ongestoord recreëren. We hopen natuurlijk dat die trend erin blijft, ook nadat we ons weer vrij kunnen bewegen.

Wie toch wil snertwandelen kan dat natuurlijk op eigen houtje doen. Zoek een leuke route uit, neem een thermosfles met erwtensoep mee en geniet! Het is afwachten geblazen wanneer wij als IVN’ers  in 2021 weer in actie kunnen komen. Voor de snertwandeling wordt dat pas in 2022. De Wandelwerkgroep IVN Cranendonck wenst iedereen een gezond 2021.