Vereniging Gepensioneerden Soerendonk

SOERENDONK – Kerst 2020. Alles was anders in 2020. Voor het eerst in 60 jaar heeft de Kerstviering van de Vereniging Gepensioneerden in Soerendonk geen doorgang kunnen vinden, want het corona virus is nog steeds onder ons. Terwijl de vereniging dit jaar een jubileum te vieren had: 60 jaar bestaan. ’s Avonds voor de jubileumviering, op 11 maart, moest het feest geannuleerd worden. Maar het bestuur heeft naderhand de leden een attentie thuisbezorgd. We hadden een aantal activiteiten gepland, maar de anderhalve meter kon niet gehandhaafd worden. In mei, rond Moederdag werd een bloemetje bij de leden bezorgd. In augustus werd een wandeling georganiseerd vanuit de schuilhut van het Gilde. Het was heel warm, maar er kwamen toch zo’n veertigtal leden. De tafels en stoelen stonden ver uit elkaar, iedereen kon buurten, eventueel wandelen, nadat de koffie met iets lekkers geserveerd was. Daarna kwam de dag van de ouderen in oktober. Bij ieder lid van de V.G.S. werd door de bestuursleden een fruitschaaltje bezorgd!! Een verrassing, in het Jubileumjaar. 

Door de corona richtlijnen was het niet mogelijk een kerstviering te organiseren. Wat te doen om het Jubileumjaar af te sluiten? Het bestuur bedacht om ieder lid van de V.G.S. een maaltijd te bezorgen. Slagerij Neeskens heeft 3 menu’s samengesteld. Via de nieuwsbrief werden de leden geïnformeerd. De menukeuze kon men kenbaar maken. Op 22 december hebben de bestuursleden een maaltijd bezorgd bij de leden. Deze laatste attentie werd door alle leden met grote waardering ontvangen. Het bestuur wenst alle leden, hun familieleden  en alle Soerendonkse bewoners een gelukkig, gezellig, fijn en zeker gezond 2021.