Informatie avond zonnepark Maarheeze

MAARHEEZE – Op 7 januari zal een bewoners-avond plaatsvinden speciaal gewijd aan het voorgenomen zonnepark Oranje Nassaulaan in Maarheeze. Dit park is een van de vier voorgenomen parken, passend in de visie van de gemeente.  Helaas, zal ook deze avond digitaal zijn, in verband met de huidige restricties voor Corona. Tijdens deze avond zal zowel de ontwikkelaar als de Coöperatie Cranendonck een toelichting geven. En er is uiteraard veel ruimte voor bewoners en belangenverenigingen om hun ideeën, meningen en gedachtes te delen. Aanmelding voor deze avond kan via via de projectsite: www.solarfields.nl/projecten/zonneparken/oranje- nassaulaan/.   Solarfields zal het initiatief van het park toelichten in een presentatie. De Coöperatie Cranendonck zal meer vertellen over de mogelijkheden van financiële participatie voor iedereen en de besteding van de opbrengst. Er is ruim voldoende tijd om uw vragen te stellen, uw wensen te benoemen en

ideeën te geven. De webinar zal opgenomen worden en is dus op een later moment

terug te kijken. Alle vragen die gedurende de avond worden gesteld, bundelen wij in

één document en stellen we na afloop beschikbaar op de projectsite. De infoavond is van 19.30 tot 21.00 uur.