Casting call!

BUDEL / REGIO – In april/mei beginnen de opnames voor de korte film Cocon onder regie van Bulander Lisette Vlassak. Met een grote filmcrew zal zij vanuit Amsterdam naar de gemeente Cranendonck en Hamont-Achel trekken om deze veelbelovende afstudeerfilm van de Nederlandse Filmacademie vast te leggen. Voor deze film is zij op zoek naar een oorspronkelijk Brabants-/ en Vlaams sprekende cast. 

De film vertelt het verhaal van Sonny Kruger. Wanneer de puberteit losbarst bij de 14-jarige natuurfreak Sonny Kruger en hij overmand wordt door ontluikende puberale gevoelens, begint hij zijn klasgenote Coco met andere ogen te bekijken. Het verlegen buitenbeentje weet niet wat hij moet doen om een kans te maken bij haar en begint zich af te vragen hoe een man dit zou aanpakken. Sonny’s macho vader Bero, zijn aantrekkelijke zus Kimberly en zijn irritante klasgenoot Nigel, maken de verwarring en frustratie alleen maar groter. Toch doet Sonny, bijgestaan door zijn beste vriend Ferdi en geïnspireerd door voorbeelden uit de natuur, uiteindelijk een moedige poging om Coco voor zich te winnen. 

Spreekt het bovenstaande coming-of-age verhaal je aan en wil je graag een rol spelen in deze coming-of-age film ? Neem dan contact op met Lisette over de rollen die nog beschikbaar zijn of kijk op haar Facebookpagina.  Stuur vóór 18 januari wat recente foto’s en een filmpje waarin je wat over jezelf vertelt en voor welke rol je auditie wilt doen naar: cocon.de.film@gmail.com Vermeld hierbij ook: naam, leeftijd, woonplaats, eventuele acteerervaring en telefoonnummer. De draaidagen (9 dagen) zullen plaatsvinden in april/mei 2021. De casting vindt plaats tijdens het weekend van 23 en 24 januari 2021. De film zal in het najaar van 2021 o.a. worden vertoond op NPO3 en het Keep an Eye Filmfestival.