Lieve Swinnen komt inspireren met favoriete boeken

PELT – ‘In de boekenkast van Lieve Swinnen’ is een online evenement georganiseerd door CC Palethe & de Bib. Deze lezing is perfect voor mensen die graag meer willen lezen en nieuwe boeken willen ontdekken.

Door Melissa van Wijngaarde

Lieve Swinnen is kinder- en jeugdpsychiater in haar praktijk ‘De Hoeksteen’. Ze is een aantal keer verschenen in de media als expert en publiceerde meerdere boeken over opvoeding en motivatie van kinderen en jongeren. Tijdens de lezing zal ze vertellen over de uiteenlopende thema’s in haar boekenkast. Piet Cosemans zal proberen er een interessant dialoog van te maken, waar de volwassen lezer van kan genieten. Door een bekendere persoon van de gemeente te laten spreken over de boeken die hem/haar geïnspireerd hebben, hoopt de organisatie dat de ‘kijker’ hier een boek ter inspiratie kan uithalen.Het evenement vindt online plaats op zondag 17 januari om 10.00 uur en duurt tot 12.00 uur. Via de website van CC Palethe ( www.palethe.be ) kan je gratis een online plaats reserveren. Dit kan tot en met 15 januari, als je gereserveerd hebt krijg je enkele dagen voor de lezing een link toegestuurd waar je het kan volgen.

Kinder- en jeugdpsychiater Lieve Swinnen