Teutenbosloop criterium 22e editie

REGIO – Elke twee weken en dit dan acht keer kan iedere loopliefhebber deelnemen aan deze 22ste Teutenbosloop. Dit gebeurt telkens op een andere plaats. Het is een organisatie van de sportdiensten en atletiekclubs van de gemeenten Hamont-Achel, Hechtel-Eksel, Lommel en Pelt. Het eerste weekend is gestart op 18 december vanuit de visvijvers door het wandelbos. Het voorbije weekend (1-3 januari) was Pelt aan de beurt. Hiervoor was een bewegwijzerd parcours uitgestippeld op het Herent. Door de maatregelen is dit jaar noodgedwongen gekozen voor een andere aanpak. Er is zoals andere jaren geen gezamenlijk vertrekmoment op zondagvoormiddag en men hoeft zich ook niet in te schrijven maar men kan zelf gratis gespreid deelnemen vanaf vrijdag tot en met zondag. In Pelt kon men kiezen tussen loopafstanden van 3,7 km, 6,4 km, of 15 km. De afstanden verschillen per vertrekpunt. Op de facebookpagina van Teutenbosloopcriterium is alle informatie van de volgende boslopen te vinden.