Optiek Eye Care vaart nieuwe koers 

HAMONT – Het is ondertussen al 43 jaar geleden dat Bob Bourdeaud’huy zijn eigen brillenwinkel opende in het centrum van Hamont. Nu is het tijd om de fakkel door te geven aan Annabelle, ondertussen al ruim 10 jaar een vast gezicht in de winkel. Vanaf 1 januari 2021 staat zij aan het roer van de zaak. Klanten kunnen uiteraard blijven rekenen op het eerlijke advies, de correcte service en de kwaliteit die ze van Optiek Eye Care gewend zijn. Daarnaast zal de komende periode plaatsgemaakt worden voor nieuwe merken waardoor er momenteel geprofiteerd kan worden van mooie opruimingsprijzen.  

Bob startte in 1978 met zijn eigen zaak. Eerst nog gevestigd aan de Stad 17 in het centrum van Hamont (waar nu de Wereldwinkel is gelegen), maar na 9 jaar verhuisde de winkel naar de overkant, naar de Stad 30, het adres waar de winkel nog steeds is gelegen. “Ik wil graag al mijn lieve trouwe klanten bedanken voor het vertrouwen dat ze al die jaren in me gesteld hebben,” vertelt Bob. “Maar nu is het tijd voor de nieuwe generatie om de winkel verder te zetten. Ik hoop dan ook van harte dat de bestaande én nieuwe klanten beroep doen op Annabelle en haar expertise in dit vakgebied. Uiteraard kan Annabelle steeds op mij blijven rekenen indien ze wat extra advies nodig heeft.” Voor Bob breekt er nu een tijd aan waarin er meer ruimte is voor hobby’s en natuurlijk zijn 4 kleinkinderen. “Mijn vrouw en ik houden erg van reizen, en ook mijn passie voor wielrennen zal ik nog steeds blijven behouden,” aldus Bob. 

Annabelle is een bekend gezicht in de winkel. Al ruim 10 jaar lang is ze de rechterhand van Bob en uiteraard heeft zij alle nodige diploma’s behaald en diverse opleidingen gevolgd zodat ze dezelfde kwaliteit, service en garantie kan blijven bieden. “Ik ben helemaal klaar voor deze mooie uitdaging,” vertelt een enthousiaste Annabelle. “Bovendien blijft Optiek Eye Care een vrij uniek aanbod bieden,” legt Annabelle uit. “Ons assortiment is verdeeld in drie kwaliteiten. Zo hebben we merken uit het betere segment, maar ook voor basis en budget brillen is iedereen hier aan het juiste adres. Zo is er voor iedereen én voor iedere portemonnee wat wils.” Momenteel maakt Annabelle plaats in de winkel voor enkele nieuwe merken en collecties. Dat betekent dat er in de maand januari diverse modellen aan extra scherpe prijzen worden aangeboden. 

Annabelle en Bob

“Indien wij één zaak van COVID-19 geleerd hebben is dat het werken op afspraak ons de kans geeft om aan iedere klant de nodige tijd te kunnen geven,” aldus Bob en Annabelle. Een afspraak kan u gemakkelijk maken via de website www.eyecare.be of telefonisch via tel. 0032 11 62 22 22. Mailen kan ook naar info@eyecare.be. Uiteraard worden de huidige maatregelen tijdens uw bezoek, voor ieders veiligheid, netjes opgevolgd. De winkel zal ook nog vrij geopend zijn voor bijvoorbeeld afhalingen, herstellingen, inlichtingen of voor het maken van een afspraak. Kijk op de website voor een overzicht van de vrije inloop uren of voor het maken van een afspraak. Optiek Eye Care, Stad 30 in het centrum van Hamont.