HAC Weekblad 15 januari 2021

HAMONT-ACHEL – Op de dag dat het Nederlands Kabinet-Rutte III valt door kinderopvangtoeslagaffaire valt HAC Weekblad ook, maar dan in de brievenbussen.

Dit nieuws hadden we echter niet in de krant. We hebben wél aandacht voor de eerste corona-vaccinaties in onze regio, de subsidies voor vernieuwende Cranendonckse initiatieven en ‘Efkes de Weg Kwijt.’
We lichten nog een paar dingen uit: Evert Meijs schreef over torenspitsen in onze buurt en Melissa van Wijngaarde maakte voor ons een artikel over ‘Verdwenen Katten in Hamont’. En wat hebben ‘Ten Pickles for Johnny’ en Dennis Eijkemans gemeen? De band en de muzikant komen met een nieuwe single. En we nog vermelden dat in de HAC de info van de Stad Hamont-Achel en de gemeente Cranendonck te vinden is. Dit alles vergezeld met (meer) nieuws, columns, publi, HAC’jes, puzzels en nog veel meer!

Lees ‘m!