Ten Pickles For Johnny komt met nieuwe Single

REGIO – Ruim een jaar geleden stond het bestaan van de band nog op losse schroeven omdat hun frontman emigreerde naar Australië. Niet veel later liepen de 4 muzikanten Bram Naus tegen het lijf. In deze nieuwe formatie heeft de band afgelopen zaterdag 2 januari haar eerste single uitgebracht.

De band laat Naus zijn debuut maken met de single On the Run. Liefhebbers van alternatieve rockmuziek hebben de track wellicht al gehoord, omdat nationale radiozender KINK (vroeger bekend als KINK FM) op 30 december de primeur kreeg.  

Wat kan je verwachten van de song? Bassist & Buullander Joep van Cranenbroek: “een snelle, opzwepende plaat met een vrolijke boventoon. De 140 beats per minuut zorgen ervoor dat het een ideale track is om mee hard te lopen. Nadeel is alleen dat je snel buiten adem kan raken omdat het refrein enorm uitnodigt om mee te zingen”.

Door de Corona pandemie is het helaas nog even niet mogelijk om de band live te zien op het podium. Tot die tijd is de single in ieder geval online te beluisteren via onder andere Spotify of Youtube. Zoek in de Spotify app op “Ten Pickles For Johnny On The Run” of ga naar bit.ly/OnTheRun-tpfj (link is hoofdletter gevoelig). Interesse in meer nieuws over deze opkomende lokale band? Voeg de band toe op Facebook of Instagram of ga naar de website www.tenpicklesforjohnny.nl