Schilderevent Cultuurcraan 

CRANENDONCK – Schilders, tekenaars, Cultuurcraan nodigt iedereen uit mee te doen met het schilderevent “Verruim je blik”. Dit is een coronaproof evenement, waarbij met een gezamenlijke inspiratiebron wordt gewerkt aan een eigen kunstwerk. Op dit moment zijn er  15 inschrijvingen van regionale schilders en tekenaars.

In deze coronatijd, waar je veel thuis zit, is het leuk samen een project te doen. Online, op de facebookpagina van Cultuurcraan, wordt het door jullie ingezonden werk gepresenteerd en gedeeld. Later volgen nog andere gezamenlijke presentaties, zoals een expositie en mogelijk een geprinte verzameling. Op de website www.cultuurcraan.nl vind je alle informatie onder “agenda”. Daar lees je aan het eind van het bericht hoe je je kunt aanmelden. We kijken uit naar jullie creaties!