Geen optocht CV Buulder Buk 2021? Nee hoor! 

BUDEL – Als het aan de leden van de optochtcommissie van carnavalsvereniging De Buulder Buk ligt, komt er in 2021 toch echt wel iets van een optocht in Buul. Het mag dan wel zo zijn dat het trekken van een jeugdoptocht op zaterdag en een grote optocht op dinsdag niet mogelijk zijn. Maar helemaal niets, dat bestaat toch niet volgens de voorzitter van de optochtcommissie Harrie Staals. 

Samen met een paar andere leden van de optochtcommissie heeft hij het initiatief voor een alternatieve optocht zo goed als rond. Ze dagen dan ook iedereen die anders druk is met het bouwen voor de optocht nu uit om op een creatieve wijze een carnavalswagen te bouwen van LEGO® materialen. Creatief en enthousiast als de commissie is hebben ze zelf al een voorbeeld gebouwd. Maar ze zijn ervan overtuigd dat er onder de vaste deelnemers aan de optocht nog veel meer creativiteit zit. Maar ook als je nog nooit hebt meegedaan aan de optochten kan dit natuurlijk de kans zijn om nu wel mee te doen. Samen met je huisgenoten als gezin lekker bezig met de blokjes die je toch al hebt. Dus wat let je? Pak die uitdaging aan en ga naar de vernieuwde website www.buulderbuk.nl. Daar kun je meer terugvinden over de voorwaarden en regels waaraan je inschrijving moet voldoen. Er kan aangemeld worden in de categorie Individueel, kleine groep en grote groep. Natuurlijk is deelname geheel mogelijk binnen de nu geldende maatregelen. Er is een jury met onder andere de beide Prinsenparen die de inzendingen zullen jureren. In elke categorie zijn enkele leuke prijsjes te verdienen maar bovenal is er ook de kans om winnaar te worden van het alternatieve Gouwe Getje 2021. De inzendingen zijn tijdens carnaval 2021 te zien via website en Facebook van c.v. Buulder Buk. Hou deze website ook regelmatig in de gaten om te zien of we optochtnieuws hebben. We hopen als organisatie ook de inzendingen te kunnen presenteren in één of meerdere etalages in het centrum van Buul. Heb je vragen over deze alternatieve optocht of wil je meer weten dan kun je altijd contact opnemen met Harrie Staals op zijn nummer 06-15273877 of stuur je mail naar [email protected] Ook als je een etalage beschikbaar wilt stellen kun je dat melden bij Harrie.