Website c.v. Buulder Buk vernieuwd

BUDEL – Al zeker sinds 2001 zijn alle nieuwtjes, wetenswaardigheden en achtergrondinformatie van c.v. Buulder Buk terug te vinden op de website www.buulderbuk.nl. Zoals ook carnaval met de tijd veranderd en telkens een nieuwe uitdossing kent is dat ook met de website. Mede dankzij de medewerking van onder andere Keistoer kunnen we weer helemaal up to date berichten over de activiteiten die er op poten worden gezet. Ook in een seizoen dat door de huidige omstandigheden erg uitgekleed is, zijn we via website en multimedia actief om carnaval toch aan te kleden. Ook in 2021.

Naast de nieuwtjes op de website is er ook de webshop. Daarin te bestellen de vlaggen om Buul in stemming te krijgen, de jaarpins en -emblemen die er te bestellen zijn. Ook de aanmelding voor de alternatieve optocht kan hier gedaan worden. Kortom een heleboel te kijken en te beleven. De komende tijd zal de website onder meer worden aangevuld met nog meer beeldmateriaal. Alle reden dus om regelmatig een keertje te komen kijken.

Kijk dus snel een keer, en wil je wat met ons delen over de website of andere multimediakanalen laat het dan gerust weten via [email protected] En zeker te weten dat er een link te vinden is op die website www.buulderbuk.nl om dat rechtstreeks te doen.

Foto Fred van Kessel.