Dit weekend prijzen te winnen in Toeterland

BUDEL-SCHOOT – In het aankomend “carnavalsweekend” zullen in Toeterland verschillende prijzen uitgereikt worden. Dit jaar zijn er helaas geen prijzen voor de mooie creaties uit de optocht, maar CV De Toeters speurt (coronaproof) in Budel-Schoot naar alle huizen waar de unieke poster uit het midden van De Toeterkrant voor het raam hangt. 

Mocht u de poster nog niet opgehangen hebben, doe dat zo vlug mogelijk. Mooie prijzen van Stevens Televisies en PLUS Dennis van Moorsel worden uitgereikt. Daarnaast beoordelen al onze Prinselijke hoogheden de huizen met posters ook extra op andere versieringen. Dit kan extra prijzen opleveren echter bij het ophangen van alleen de poster maakt u al kans op een prijs!

Ook alle kinderen t/m 12 jaar maken kans op een overheerlijke traktatie wanneer zij de kleurplaat uit de Toeterkrant ingekleurd hebben en ook zichtbaar op het raam hebben geplakt. Er hangen al heel veel kleurplaten en posters in Budel-Schoot maar hoe meer kleuren in de straten hoe dichter we bij het carnavalsgevoel in Toeterland komen! 

Zorg dat het carnavalshart blijft kloppen, blijf gezond en pas goed op elkaar! 

Logo C.V. De Toeters