Jeroen Beelen richt het bedrijfskundig advieskantoor HKB regio Valkenswaard op.

VELDHOVEN – Op 1 februari 2021 heeft Jeroen Beelen HKB regio Valkenswaard opricht. Hiermee wordt HKB Veldhoven het vierde kantoor van HKB in Noord-Brabant. Jeroen kan niet wachten om ondernemers te helpen met succesvoller ondernemen. 

HKB Valkenswaard wil bedrijven in de regio Valkenswaard, Waalre, Heeze, Leende en Cranendonck begeleiden om met meer rust en rendement te ondernemen. ‘’Met bedrijfskundig advies streven we samen met de ondernemer naar een betere bedrijfsvoering en resultaten’’, zegt Jeroen Beelen. 

Vorig jaar oktober lag het aantal faillissementen op het laagste peil in 20 jaar. Bedrijven kregen steun van de overheid in de vorm van TOZO, TVL, NOW, het uitstel van loonheffing, vennootschapsbelasting en BTW. Jeroen verwacht dat de échte naweeën nog komen. Hij zegt: ‘’De liquiditeit van deze bedrijven moet op korte termijn worden hersteld. HKB Valkenswaard wil deze ondernemers ondersteunen.’’

Juist nu

Volgens Jeroen is het juist nu de tijd dat ondernemers een sparringpartner kunnen gebruiken en is het starten van een bedrijfskundig advieskantoor een logische zet. ‘’Ondernemers hebben niet altijd een zakenpartner waar zij moeilijke vragen aan kunnen stellen. Zij lopen rond met vragen als: Steeds meer personeel, hoe stuur ik die goed aan? Ik zie groeimogelijkheden, maar hoe realiseer ik deze? De tijd ontbreekt om aan de toekomst van mijn bedrijf te werken, hoe los ik dit op? Er is veel te doen binnen mijn bedrijf, waarmee moet ik beginnen? Ondernemers willen maar al te graag de touwtjes in eigen handen houden, maar ook zij hebben soms behoefte aan antwoorden. Zeker wanneer zij zelf de antwoorden niet panklaar hebben liggen, is de behoefte groot. In deze tijd is die drang naar antwoorden erg groot, want de risico’s zijn groter’’, aldus Jeroen Beelen.