Carnaval bij de Heiknuuters enorm succes

BUDEL-DORPLEIN – Vanaf 11 november vorig jaar hebben de Heiknuuters hun ideeën laten zien via foto’s en leuke filmpjes over hoe ze toch carnaval zouden kunnen vieren met z’n alle binnen de geldende richtlijnen. Vele carnavalsverenigingen volgden ons gelukkig op waardoor het carnavalsgevoel in de verre omtrek wordt uitgedragen en de cultuur voort leeft! Hopelijk in 2022 een corona vrij carnaval!  

Dat carnaval leeft hebben we mogen zien aan de vele inschrijvingen voor de ontbijtservice, de versier je huis wedstrijd, de kleurplaten en prinsenwagen maquette wedstrijd, de vlaggen en de raam versieringen die aan de huizen hangen maakten carnaval in ons Heiknuuterrijk kleurrijk en beleefden we ondanks alles toch nog een mooie en onvergetelijke carnaval. Het mooie weer zorgde er mede voor er veel mensen verkleed door de straten trokken en er op afstand toch een echte carnavalssfeer ontstond.

De prijswinnaars voor de mooiste Huis-versiering zijn:
• Fam. Sengers
• Fam. Scheffers
• Fam.Caris

De Winnaars van de mooiste prinsenwagen maquette zijn:
1. Fenne scheffers
2. Gwen Scheffers
3. Nana en Silke Sengers

De Winnaars van de mooiste kleurplaat zijn: in de categorie tot groep 4: Jaxx Vlemmix en Shiva Straatmeijer en in groep 5 t/m 8: Alexander van Dijk en Emma Houben

Gefeliciteerd allemaal! Tevens hebben alle kinderen die mee hebben gedaan een mooie snoepzak mogen ontvangen van  KS de Heiknuuters waarmee we laten zien dat de kinderen een belangrijke factor zijn in ons carnavals bestaan. Traditiegetrouw hebben de Heiknuuters de knuuter verbrand en het carnavals seizoen afgesloten. De Heiknuuters danken dan ook alle vrijwilligers, sponsoren, donateurs voor hun welgemeende gift: zonder jullie zouden we geen krant of prijzen hebben weg kunnen geven. Komend jaar gaan we druk aan de slag met het maken van een nieuwe prinsenwagen, gaan we hopelijk weer een financieel gezonde vereniging worden en gaan we op zoek naar nieuwe leden en vrijwilligers om diverse commissies te ondersteunen. Heb jij interesse of vragen neem dan contact op via [email protected] en wij zullen u voorzien van de nodige informatie. Namens Prins Jory 1e en zijn Adjudanten Tim en Robert, het bestuur en de raad van 11 met hun dames danken wij iedereen die dit onvergetelijke jaar toch speciaal hebben weten te maken voor ons!