HAC Weekblad zet lokale webshops in de kijker! 

REGIO – Deze week in HAC Weekblad: een gloednieuwe pagina die volledig gericht is op webshops in de regio! Acht ondernemers uit verschillende branches promoten op deze pagina hun webshop, waar iedereen veilig én gemakkelijk kan shoppen. Iedere maand zetten we een van de ondernemers in het middenstuk in de kijker zodat u precies weet welke producten u er kan verkrijgen en op welke manier u er gemakkelijk kan winkelen. 

Door te kiezen voor een van deze webshops kan u lokale ondernemers een extra duwtje in de rug geven. Regelmatig wordt er ook gestunt met een interessante actie, dus dit is zeker een pagina om in de gaten te houden!  HAC Weekblad wist 8 ondernemers uit totaal verschillende branches te strikken voor deze pagina. Zo is er voor ieders wat wils! Dus surf zeker eens naar een van deze webshops en ontdek wat ze voor u te bieden hebben: 

www.papadikookt.nl
www.cyclewear.eu 
www.elektrobowilek.expert.be
https://neno.vlaanderen
www.aqualife-aquarium.com
www.magnolia-shop.be
www.winzo.be
www.cookingware.be