Lachende gezichten in Toeterland

BUDEL-SCHOOT – Op zondagochtend 14 februari zijn vele inwoners van Toeterland verrast met een bezoek van één van de hoogheden van C.V. De Toeters of van basisschool De Wereldwijzer. Op deze ochtend vond namelijk de prijsuitreiking van de posteractie plaats. Veel inwoners van Toeterland hadden aan de oproep gehoor gegeven en de poster opgehangen. Hierdoor maakte je automatisch kans op leuke prijzen. Maar liefst 4 bluetooth speakers (geschonken door Stevens Televisies) en 4 boodschappenpakketten (gesponsord door Plus Dennis van Moorsel) werden uitgereikt. Daarnaast werd elke opgehangen kleurplaat (voor alle kinderen t/m 12 jaar) beloond met een overheerlijke snoepzak. Ook dit leverde veel vrolijke kindersnoetjes op. Fijn om in het carnavalsweekend mensen een lach op het gezicht te toveren en sowieso te kunnen verrassen! Iedereen die meedeed aan de posteractie en kleurwedstrijd: bedankt!  

C.V. De Toeters wenst iedereen heel veel gezondheid toe en kijkt nu al uit naar het volgend seizoen waarin hopelijk veel meer dingen weer opgepakt kunnen gaan worden zodat we er weer samen een geweldig feest van kunnen gaan maken. Hou vol met z’n allen!