Winnaars kleurwedstrijd Buulder Buk 

BUDEL – Ondanks allerlei activiteiten die we dit jaar moesten missen met carnaval was hij er ook dit jaar gewoon. De kleurwedstrijd van c.v. Buulder Buk. Alhoewel gewoon? Er was toch echt wel wat anders dit jaar. Zo was de verspreiding en het ophalen wat minder gemakkelijk dan andere jaren vanwege de schoolsluitingen. Maar dat had Diel alsnog goed weten te regelen. Maar ook het uitzoeken en bekendmaken van de winnende inzendingen verliep dit jaar anders dan gebruikelijk. De hoogheden konden immers geen bezoek brengen aan de Buulse basisscholen om de prijswinnaars daar persoonlijk hun prijsje te overhandigen. Nu hadden alle kleurplaten die ingeleverd waren een plekje gekregen voor de ramen van MFC De Borgh. Daar kon iedereen tijdens de carnavalsdagen met eigen ogen zien wat voor kleurtalent er op de drie Budelse Basisscholen zit. Aan Jeugdprins Kes en Jeugdprinses Mara de lastige taak om er van elke school vier winnaars uit te pikken. Joep van Gennip, Doutse Meurkens, Lyne Verhoeven en Teun Reiling werden op de Boogurt uitgekozen als winnaars. Saar van 7 uit groep 4A en Maud van 8 uit Groep 4B, Noor Schellens en Nouk van Seggelen hadden de kleurrijkste inzendingen op de Triolier. Tot slot werden er bij Fiona uit groep 4, Sam Lupsen, Evi Smedts en Fleur van Kessel van De Schatkist op carnavalsdinsdag een brief met felicitatie en waardebon bezorgd. De kleurwedstrijd werd dit jaar mede mogelijk gemaakt door de steun vanuit Van Hunsel en Govers uit Budel.