Carnavalswandeling

HAMONT-ACHEL – Om de krokusvakantie toch een beetje carnavalesk te laten verlopen organiseert de ouderraad van basisschool Hamont-lo i.s.m. de Teutepeuters nog tot en met zondag 21 februari een carnavalswandeling met leuke opdrachten en vragen, volledig in het thema Carnaval. Tijdens de wandeling kom je op de aangegeven punten de opdrachten/vragen tegen die je d.m.v. een QR-code met de camera van je smartphone kunt scannen. Indien dit niet met de camera werkt kun je hiervoor ook een app downloaden. Zorg dus voor een volle batterij. Je krijgt dan een link naar een youtube-filmpje. Het zou fijn zijn als alle kinderen zich verkleden en er foto’s en filmpjes van de opdrachten gemaakt worden. Deze kan men delen op de facebookpagina “Ouders Basisschool Hamont- Lo” zodat alle klasgenootjes deze kunnen zien. Ook willen wij later de foto’s op de website van de school plaatsen. De route heeft geen vast startpunt maar we vragen om de richting van de pijlen aan te houden.

 Indien men met de auto komt, kan men deze best parkeren op de parking van de school. De plaatsen van een opdracht of vraag duiden we aan met een stip. Gelieve de corona-regels te respecteren en voldoende afstand te bewaren van andere gezinnen tijdens de wandeling en de opdrachten. Gelieve de verkeersregels te respecteren gedurende de gehele wandeling. Deelnemen aan de tocht is geheel op eigen risico.