Robin Schoenaker getransfereerd naar Krefeld (D)

PELT – Afgelopen week kreeg Sporting Pelt een transferverzoek van Robin Schoenaker om voor een half seizoen zijn geluk te beproeven bij het ambitieuze HSG Krefeld in Duitsland. Krefeld wil in de eindronde zijn plaats terugpakken in 2e Bundesliga en heeft hiervoor zijn oog laten vallen op Robin. Op uitdrukkelijk verzoek van Robin zelf heeft Sporting Pelt hieraan zijn medewerking verleend. Wij wensen Robin veel succes met deze uitdaging en willen hem uitdrukkelijk danken voor zijn bewezen diensten voor Sporting Pelt. Robin had nog wel een mooie boodschap voor de (nabije?) toekomst: “Ik wil nu even proeven van een ander handbal. Het was mijn ambitie om met Sporting Pelt de Bene-league te winnen en die ambitie heb ik nog steeds!” Dus dit is eerder tot later, dan vaarwel! Zijn persoonlijke uitrusting ligt alvast klaar voor komend seizoen. Succes Robin!