Steendrukmuseum organiseert online lezingen 

VALKENSWAARD – Goed nieuws! In februari en maart organiseert het Nederlands Steendrukmuseum in Valkenswaard wederom de zeer succesvolle online Alphonse Mucha lezing, en wel op woensdag 24 februari en dinsdag 23 maart 2021. Gewoon lekker vanuit je luie stoel achter je pc of laptop. Hoe fijn en veilig is dat in coronatijd! Conservator/curator Lisette Almering neemt je in deze online lezing mee door het verhaal van deze spraakmakende en succesvolle expositie. De lezing is een absolute must voor elke liefhebber van de Art Nouveau. Tijdens de lezing is het mogelijk om via de chatfunctie vragen te stellen. Vooraf aanmelden is noodzakelijk. De online lezingen gaan door op woensdag 24 februari en dinsdag 23 maart, telkens van 16.00 uur tot ongeveer 17.00 uur.  

De kosten per lezing bedragen € 5,- per deelname Aanmelden kan via info@steendrukmuseum.nl. Geef hierbij aan welke datum je deel wilt nemen.

Na aanmelding ontvang je van ons een bevestigingsmail met de betaalgegevens. Kort voor de online lezing ontvang je de link.