Nieuws karateschool Yin Yang 

BUDEL – Vrijdag 5 februari hebben de jeugdleden van Yin Yang examen gedaan, waar gekeken werd naar de vorderingen van de leden zowel conditioneel, technisch (kihon), schijngevecht in vaste vorm (kata), vechten (kumite) en het breken van plankjes (tamashi wara). In groep 1 was het een spannend uurtje waarin iedereen zijn uiterste best deed. Demi, Gabriëlla, Djessie, Aukje, Sanne en Alanis zijn geslaagd voor de volgende streep.

Daphne wist meer dan waarvoor ze op examen ging en werd hiermee beloond met een extra streep. Ook in groep 2 werd hard gewerkt. Iedereen op zijn eigen niveau, Quinn, Denis, Anne, Thomas en stijn zijn geslaagd voor hun volgende graad. Gijs en Tobias zijn geslaagd voor hun oranje band en Alec voor zijn blauwe band. In deze groep waren er meerdere jeugdleden die meer konden dan waarvoor ze op examen gingen, Finn deed zijn eerste examen en verdiende een extra streep. Owen verdiende ook een extra streep en behaalde hiermee zijn oranje band. Jahri traint zo’n 4 maanden bij Yin Yang, maar is iedere mogelijke les aanwezig, trainde onder andere ook in Eindhoven mee bij de senioren. De vele trainingsuren en inzet heeft geresulteerd in een heel goed examen voor oranje band. Iedereen die op examen ging heeft onwijs hard gewerkt en daarom is ook iedereen geslaagd! Gefeliciteerd allemaal! Osu.

In de voorjaarsvakantie wordt gewoon doorgetraind voor de jeugd t/m 17 jaar.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je ook graag een keer met ons mee trainen.

Voor iedereen vanaf 6 tm 17 jaar die zich deze maand inschrijft, kan in plaats van 4 lessen een hele maand gratis meetrainen. Schrijf je in voor een proefles op onze website, www.kyokusyinyang.nl De trainingen zijn bij de gymzaal van het Bravo college in Budel, op dinsdag van 18.30 uur tot 19.30 uur. Vrijdag van 17.00 uur tot  18.00 uur jeugd groep 1 (6 t/m 12 jaar), 18.30 uur tot 19.30 uur groep 2 ( gevorderde jeugd t/m 17 jaar).