HM Makelaardij gaat samen met u op zoek naar uw droomwoning 

ACHEL – Op zoek naar een betrouwbare, eerlijke makelaar met een grondig plan van aanpak? Dan zit je bij Sander Sevens en Jolanda van der Heijden van HM Makelaardij zeker goed! Dit duo bundelde 7,5 jaar geleden de krachten en staat in voor de verkoop en verhuur van onroerende goederen, voor zowel particulieren als projectontwikkelaars. Sander en Jolanda leiden het volledige traject in goede banen, gaande van de styling en fotografie van de woning of appartement tot het regelen van de bezichtigingen en het in orde maken van het papierwerk. “Voor ons is geen uitdaging te veel,” vertellen ze. “Ons werkgebied beslaat Hamont-Achel, Neerpelt, Overpelt en alle omliggende gemeenten. En we zetten regelmatig onze schouders onder grote nieuwbouwprojecten in de regio. We hebben al heel wat positieve resultaten mogen neerzetten en momenteel hebben we ook weer enkele interessante projecten op de rol staan.” Sander en Jolanda geven graag een woordje uitleg. 

RESIDENTIE AGTER DE HEUF (Fase II) 

“Na het succes van de verkoop van het nieuwbouwproject ‘Agter de Heuf, Fase I’ in het centrum van Overpelt werd HM Makelaardij ook gevraagd om de verkopen van Fase II te behartigen,” vertelt Sander. Jolanda vult aan: “Klopt, de 34 appartementen van Fase I werden allemaal verkocht in slechts 3 maanden tijd. En van de 46 appartementen van Fase II is ondertussen ook al reeds 50% verkocht.” 

De appartementen van Residentie Agter de Heuf hebben dan ook heel wat interessante troeven! Allereerst is er de unieke AAA locatie. De appartementen zijn gelegen op een nieuw ontwikkelde site dat aansluit op een prachtig stadspark. Bewoners hoeven enkel te genieten want het onderhoud van het park wordt beheerd door de gemeente Pelt. Bovendien is het gebouw gelegen op wandelafstand van de “Oude Markt” van Overpelt, het ziekenhuis,  bus- en treinstation. 

Alle appartementen zijn inclusief een ruime berging van zo’n 9 vierkante meter, een eigen autostaanplaats in de ondergrondse parking en een mooi buitenterras. De grootte van de appartementen schommelt van 60 tot 120 vierkante meter. Bovendien zijn de woningen voorzien op alle gemakken van nu, maar ook op die van de toekomst. Zo is er de mogelijkheid om, indien gewenst, zorg op maat te voorzien. Daarnaast is dit het eerste project waarbij private appartementen ondersteuning kunnen krijgen van vzw Stijn, immaculata,wit-gele kruis, … zodat bewoners met een beperking, fysiek en/of mentaal, kunnen rekenen op de nodige ondersteuning en toch zelfstandig kunnen blijven wonen. 

Prijs ALL IN (incl. parkeerplaats en berging) begint vanaf 196.335 euro (volledig afgewerkt, inclusief 21%btw kosten, registratie- en aktekosten) 

RESIDENTIE ACHILE 

Op de hoek van de Leonardtslaan en de Dorpsstraat, pal in het centrum van Achel, wordt Residentie Achile verwezenlijkt. ‘Achile’ verwijst naar de allereerst naam die het dorpje Achel meekreeg. “Er zijn in totaal 15 appartementen voorzien waarvan we er nu nog 9 beschikbaar hebben,” vertellen Jolanda en Sander. “Want ook al is dit project nog maar sinds een tweetal weken in de verkoop gezet, toch is er al zo’n 35% verkocht. Wees er dus snel bij, is de boodschap!” Er zijn verschillende indelingen van appartementen, van 2 tot 3 slaapkamers en elk appartement is voorzien van een Zuidelijk of een Westelijk gericht terras. De appartementen worden duurzaam gebouwd en afgewerkt. Deze residentie wordt voorzien van warmtepompen en zonnepanelen.

Deze residentie is gelegen op een erg gunstige locatie, in het centrum van Achel. “Maar niet enkel de ligging is een grote troef, ook de kwaliteit van de appartementen en de moderne architectuur zijn belangrijke pluspunten. Elk appartement beschikt in de ondergrondse kelder ook over een aparte parkeerplaats en afsluitbare kelderruimte. De oplevering is voorzien voor het voorjaar van 2023, maar velen zijn nu al geïnteresseerd. De appartementen zijn allemaal bijna energie neutraal, met een -peil van -30 of -20. De oppervlakten variëren van 87 vierkante meter tot het penthouse op de derde verdieping van zo’n 143 vierkante meter groot,” aldus Jolanda. 

Prijs ALL IN (incl. parkeerplaats en berging) begint vanaf 295.270 euro (volledig afgewerkt, inclusief registratierechten en 21% BTW). 

PROJECT LEENDERDIJK 

In het voorjaar van 2022 wordt de oplevering verwacht van 6 nieuwbouw villawoningen in de Leenderdijk, gelegen in de villa-wij te Achel Statie. Het betreft 6 half open bebouwingen in rustieke, landelijke stijl. Alle woningen hebben een prachtig zicht op Achelse weilanden en de percelen zijn 338 vierkante meter tot 525 vierkante meter groot. De woonoppervlaktes zijn ± 200 vierkante meter. Er is de mogelijkheid om een woning aan te kopen dat tot in de puntjes voor u is afgewerkt, maar het is eveneens een optie om een woning aan te kopen die wind- en waterdicht is, zodat u de inrichting  van de woning volledig op uw eigen smaak kan afstemmen. “Deze woningen hebben dus veel potentieel, kom zeker eens langs om de mogelijkheden te bespreken!” 

——

HM Makelaardij bvba is een grensmakelaar. “Doorheen de jaren hebben we een groot netwerk opgebouwd, waardoor we onze Nederlandse klanten die naar België emigreren perfect kunnen ondersteunen tijdens het volledige traject.” Gezien het grote verkoopsucces is dit makelaarskantoor altijd op zoek naar nieuwe eigendommen. Heeft u een woning, appartement, grond of ander eigendom dat u graag wilt verkopen of verhuren, neem dan zeker contact op. “Wij vinden het tevens belangrijk dat onze klanten te allen tijde bij ons terecht kunnen. Zo is een nauw contact tijdens vakantieperiodes en in de weekenden altijd mogelijk.” HM Makelaardij heeft dankzij de behaalde resultaten een grote portefeuille opgebouwd, met gemiddeld zo’n 80 panden in de verkoop. “Mede door onze jarenlange ervaring en goede aanpak mogen we voor veel mensen een verkoop in orde maken. Tevreden klanten zijn ons doel en dat spreekt zich voort.” 

Wie beroep wil doen op HM Makelaardij is welkom in het kantoor in Achel of in het kantoor te Pelt. Gezien de huidige situatie wordt aangeraden om een afspraak te maken. Zo kunnen Sander en Jolanda de nodige tijd vrijmaken om samen met u op zoek te gaan naar uw droomwoning. 

Kantoor Overpelt: enkel op afspraak

Kantoor Achel: Michielsplein 38b te 3930 Achel.

Een afspraak maken kan via tel. 0032 11 802808 of via tel. 0032 478 99 62 38. Mailen kan naar [email protected] 

Kijk voor meer informatie op www.hmmakelaardij.be of blijf op de hoogte via de Facebookpagina : HM Makelaardij bvba 

ACTIE IN DE MAAND MAART 

Geniet in de maand maart van extra voordeel want HM Makelaardij biedt de styling van uw woning, de fotoreportage, het EPC Attest en de keuring van de electra GRATIS aan! 

Foto van Sander en Jolanda / bij iedere residentie een foto