Peter uit Dorplein wint bij tv-show Miljoenenjacht

BUDEL-DORPLEIN – Een enorme verrassing voor Peter (56) uit Budel-Dorplein. Hij is de gelukkige winnaar van 37.000 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat zondag te zien was bij SBS6. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de aanwezigen op de tribune. Peter was de gelukkige. Peter springt uit zijn stoel van blijdschap: “Mijn dochter staat op het punt om een huis te gaan bouwen dus dit komt goed uit!” Een inwoner uit Spijkenisse speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 555.000 euro. ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 4 april wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6. Op zondag 21 maart om 20.00 uur mogen 5 andere inwoners van Budel-Dorplein uit postcodegebied 6024 hun kans wagen in deze televisieshow. Er wordt dan opnieuw gestreden voor prijzen tot wel vijf miljoen euro.