Buurtbussen

CRANENDONCK – De buurtbussen gaan weer rijden! Veel buurtbussen in Zuidoost-Brabant starten hun dienstregeling binnenkort weer. Ook Lijn 258, Heeze-Maarheeze-Someren-Weert start op maandag 22 maart. Alle mogelijke voorzieningen zijn getroffen om het vervoer corona-veilig te maken voor passagiers en chauffeurs. Mondkapjes blijven voorlopig nog verplicht voor de passagiers en alle 8 zitplaatsen mogen gebruikt worden. Wel wordt er door Lijn 258 in de komende tijd met een aangepaste dienstregeling gereden. Meer informatie hierover staat op de website: https://www.buurtbus258.nl/Nieuws.

Er is op dit moment dringend behoefte aan een aantal nieuwe chauffeurs. De buurtbussen kunnen gereden worden met een gewoon B rijbewijs. Heeft u interesse in dit leuke vrijwilligerswerk en zo’n 4 uur per week, op een vaste dag, beschikbaar en wilt u er wat meer over weten?  Neem dan contact op met de secretaris van de vereniging:  AnneMarie van Kuijk tel. 0031 6 36040019  bij voorkeur na 17.00 uur.