De Muziekkwis ’21 comeback

PELT – De 20ste en tevens laatste Muziekkwis van cc Palethe dateert alweer van 2017. De ‘maatregelen’ en online activiteiten hebben Paul Claes en Tom Coppers van Palethe op het idee gebracht om de Muziekkwis online terug leven in te blazen en met succes. De eerste kwis werd gehouden op vrijdag 26 maart en er waren zomaar even 77 deelnemers. De kwis duurde ongeveer anderhalf uur en de winnaar was The A Team met 31 juiste antwoorden op 35 vragen. Iedere deelnemer moest zich inschrijven onder een nicknaam. De winnaar ontving een Pelter winkelhierbon maar ook vier van de deelnemers die een foto of gedichtje hadden doorgestuurd werden getrokken voor zo’n bon. Wegens het succes en de vele leuke reacties is besloten om het nog een keertje te organiseren en wel op zaterdag 24 april om 20.00 uur.  De stream van de eerste kwis is nog te bekijken op tinyurl.com/muziekkwis