Lexke Theatercafé verplaatst voorstelling Spruijt en Opperman

BUDEL – Het is nu bijna Pasen en we hadden gehoopt u allen tegen deze tijd een positief geluid te kunnen geven. Maar we zitten nog in een lockdown. Hoewel er licht aan de horizon is door het vaccinatieprogramma hebben we op korte termijn nog geen zicht op het verloop van eventuele versoepelingen. Sterker nog, geluiden daarover zijn meer en meer verstomd.

Wat wel zeker is dat de voorstelling van Spruijt en Opperman van 3 april a.s. zeker niet door kan gaan. Voor alle trouwe theaterbezoekers die hiervoor al een toegangskaart in huis hebben, hebben we besloten deze voorstelling uit te stellen naar een later tijdstip. 

Omdat dit de vierde voorstelling van dit seizoen is die wordt doorgeschoven naar volgend seizoen was het vinden van een nieuwe datum best een opgave, maar…….. in overleg met het impresariaat is het gelukt om de voorstelling van Spruijt en Opperman te verplaatsen naar  zaterdag 4 september 2021.

Op het theaterprogramma van dit seizoen staan nog twee voorstellingen gepland, nl op 8 en 9 mei willen de Buulse Gasten met Johan Gerlag en Ruud Vonken u dolgraag hun verhaal vertellen. Hiervoor zijn de voorbereidingen in volle gang. Op 5 juni staat de voorstelling van Huub, Henk en Harrie gepland. Dit is een groep rockartiesten met jarenlange ervaring en ook zij kunnen niet wachten om voor u op te treden.

Echter, aangezien de situatie de afgelopen tijd zeker niet beter is geworden hebben we tijdens de vergadering van afgelopen week besloten ook de resterende  voorstellingen van dit theaterseizoen 2020 – 2021 te annuleren.  Afwachten op wat komen gaat is niet meer aan de orde. Lexke Theatercafé gaan alles voor u in het werk zetten om de voorstellingen van mei en juni naar het volgend theaterseizoen te verplaatsen. We willen bezoekers niet nodeloos blij maken met een dode mus. Het besluit is genomen dat alle afgelaste voorstellingen van 2020 -2021 het volgend seizoen op de planken worden gebracht. 

U allen verdient duidelijkheid en dat is het enige wat Lexke u momenteel  kan geven.

Voor het volgende seizoen had Lexke Theatercafé reeds een paar voorstellingen voor u in petto.  Met alle verplaatsingen is de planning van het nieuwe theaterseizoen van 2021 – 2022 nog niet helemaal rond. Wij kijken ernaar uit om vol goede moed samen met u aan het nieuwe theaterseizoen te kunnen beginnen.  Bewaar uw tickets zorgvuldig, ze blijven ook voor het nieuwe theaterseizoen geldig. Voor nu wensen we alle theaterbezoekers van Lexke Theatercafé veel gezondheid toe. Nadere informatie volgt zo spoedig mogelijk.