Schrijf je in voor de Paashaas Huppel Tocht van M’inc

HAMONT-ACHEL – Maandag Tweede Paasdag 5 april kan jong en oud deelnemen aan een superplezierige wandeling die is georganiseerd door de zaakvoerders van evenementenbureau M’inc. Via www.iparty.be  kan iedereen inschrijven voor deelname. Alle coronaregelen worden in acht genomen. Ontdek het verhaal van de familie HAAS en al hun vriendjes in het bos tijdens onze leuke wandeltocht. De Paashaas Huppel Tocht kan  van 10.00 u tot 16.00 uur gelopen kan worden met ’t Mulke (Molendijk 45) als vertrekpunt. Initiatiefneemster Mariette Kuypers van M’inc heeft voor de gelegenheid een sprookje geschreven over moederhaas Fien en haar drie jongen, die in een ondiepe put wonen op de weide aan de rand van het bos. Ontdek het volledige verhaal tijdens de wandeling! Tijdens de wandelroute zijn heel wat zelf geknutselde personages uit het verhaal te ontdekken en moeten de kinderen vraagjes beantwoorden. Bij de start wordt een blaadje en een potlood voorzien voor de kinderen en bij aankomst kunnen ze de antwoorden in het tonneke van de paashaas duwen. Ze krijgen dan een goodie-bag met leuke en lekkere dingen. Ter voorbereiding op de wandeling is het aan te raden om de korte leuke verhaaltjes te bekijken op de facebookpagina van M’inc. Zo zullen de kinderen des te meer kunnen genieten van de wandeling. Inschrijven voor de wandeling en meer informatie is te vinden op www.iparty.be of like de Facebookpagina van M’inc.