Sterksel Kermis en de QUIZ! gecombineerd in het Pinksterweekend

Al ruim een jaar wordt ons leven behoorlijk ingeperkt door de maatregelen rondom de Corona pandemie. Wij hopen dat het ergste achter de rug is en dat we met het toenemende aantal vaccinaties weer kunnen uitkijken op gezellige evenementen in Sterksel. Zo zijn de organisaties van LEUK! Op Sterksel en QUIZ! Op Sterksel al volop bezig met de nodige voorbereidingen voor het Pinksterweekeinde.

Helaas zijn in het afgelopen jaar  al te veel gezellige Sterkselse activiteiten komen te vervallen en het hele dorp snakt dan ook naar een beetje gezelligheid. Voorzichtig dromen we er alweer van om in het Pinksterweekeinde  lekker met zijn allen samen te komen op het Kerkplein tijdens de jaarlijkse Sterkselse Kermis.

Stichting  LEUK! Op Sterksel  denkt na over de mogelijkheden voor een Corona-proof kermis: “We werken op dit moment verschillende scenario’s uit, rekening houdend met alle mogelijke richtlijnen. Bij elk scenario kijken we dan vooral wat wel kan, want als het enigszins kan, gaan we LOS” aldus Andre Klemans.

Op dit moment moeten we er ook vanuit gaan dat een volle feesttent waarschijnlijk nog te hoog gegrepen is. En omdat ook de QUIZ! Op Sterksel wederom uitgesteld moet worden, hebben beide organisaties de handen ineen geslagen met het idee om de twee activiteiten te bundelen. “Door de kermis en de Quiz te combineren, komt Sterksel bij elkaar zoals we dat gewend zijn tijdens een traditioneel kermis weekeind” onderstreept Frans Reiling de gedachte.

Mits de regelgeving het toelaat is het idee dat er overdag op beperkte schaal toch iets van kermis activiteiten zijn. Op dit moment moeten we er vanuit gaan dat er dit jaar helaas geen feesttent zal zijn. In plaats van samen feesten wordt op zaterdagavond de QUIZ! Op Sterksel gehouden vanuit vele Sterkselse huiskamers. Hoe het programma er precies uit gaat zien is nog niet helemaal bekend, maar we zullen je via de media op de hoogte houden. Voorlopig kun je het Pinksterweekeinde, van 22 tot 24 mei alvast vrij houden!

De inschrijving voor de QUIZ! Op Sterksel staat nog open, dus zorg dat je kan zeggen ”Wij waren er bij!”! Inschrijven voor de QUIZ! Op Sterksel kan via de website: www.quizopsterksel.nl

Quote “LEUK! Op Sterksel en QUIZ! Op Sterksel slaan handen ineen”