Pasar’s Paas wandel fotozoektocht met mooie prijzen

REGIO – Pasar Hamont-Achel heeft een speciale Paas Wandel Fotozoektocht uitgestippeld. 

Op Paaszaterdag kan je vanaf ’s morgens deze fotozoektocht wandelen. Het is de bedoeling dat je het traject wandelt en de foto’s in volgorde op je inschrijvingsformulier invult. Dit deelnamedocumentje post je in de intussen bekende Pasarbrievenbus. 

Je mag de route, die via de wandelknooppunten verloopt, natuurlijk zo dikwijls als je wil wandelen maar er is slechts 1 deelnemingsformulier per persoon geldig moest je er meerdere posten. Welk er meedoet bepaalt het lot.

Hoe maken jullie kans om een van de mooie prijzen te winnen? De eerste manier is dat je vanaf Goede Vrijdag na 19.00 uur naar onze website www.pasar.behamont-achel surft en vervolgens doorgaat naar Paasfotozoektocht. Daar zal je de route vinden en de 16 foto’s met de paaskip. Bij elke foto staat er een nummer. Onze fotograaf heeft zich bij het sorteren van de foto’s echter van nummer vergist. Nu is het de bedoeling dat jullie de nummers van de kiekjes in de volgorde dat je de opgegeven route wandelt invullen op jullie deelnameformulier. Vervolgens post je het strookje in de Pasar brievenbus aan ons Pak-je-Tijdplekje bij uitstek; Het Mulke, Molendijk 45 in Achel. De tweede manier is als je vanaf Paaszaterdagmorgen naar de Pasarbrievenbus aan het Mulke gaat. Daar maak je vervolgens met je smartphone een foto van onze 16 foto’s en je neemt per deelnemer een inschrijvingsformulier uit de Pasarkaft. Verder is het gelijk aan de eerste manier. Tot zondag 18 april 2021 om 18.00 uur kan je je deelnemingsformulier posten. Wat kan je zoal winnen? Eén waardebon voor 2 overnachtingen in een chalet/sporthouse van Worriken in Bütgenbach, één overnachting met ontbijt voor 2 personen in Hotel Am Hohnersberg in Brimmingen (D), Een cadeaubon (wandel- en fietspakket) twv € 50 van Visit Tervuren, een geschenkenpakket twv € 25 van Toerisme Beringen, 5 x 2 tickets voor Aquamundo/Balluba in Erperheide en 5 x 2 Pak je Tijd – Veiligheidshesjes. Meer info op www.pasar.be/hamont-Achel of via pietclaassen@telenet.be